14 april

Då blire av, fan vad taggad jag är! Kommer bli awesome.

Idag har Vick hälsat på, vi har sett film, druckit chailatte och bara chillat. Riktigt nice. Känns riktigt bra i foten idag iaf, bara tagit smärtstillande en gång, klar förbättring. Känns skönt att det börjar gå åt rätt håll, dock 5 veckor kvar med gips, heliga gud hur fan ska jag överleva?! Komigen ge mig tips på saker att göra innan jag går under..

Blev dock jävligt trött nu, man sover inte som en kung med gipsat ben kan jag lova. Får nog bli en powernap nu.

sköt om er.

God morgon världen.

Idag var det måndag igen och idag ska jag ner till han på hörnet och boka tid, vill göra/ha den nu! Min kära syster ska va chaufför åt mig och rulla ner mig dit för att se vad karln säger, spännande.

Gårdagen var inte lika spännande då jag satt på akuten från 12 - 18.15. Det jag fick utstå går inte att beskriva, nålar på foten är bland det värsta jag varit med om! Smärtan låg på ungefär samma nivå som när jag bröt av fotjäveln, bara en annan sorts smärta.. Huva. Så nu har jag nytt gips, ett vanligt kalkgips denna gång eftersom de på akuten inte kan lägga det plastgips jag hade förut, som förövrigt är mycket bättre och mycket lättare. Ska ju dock tillbaka på lassa om exakt en vecka för att slita bort stygnen så då får jag ett bra gips igen!

Ne nu ska jag äta frukost.

Sköt om er.

Stan + fika

Idag får jag komma mig ut igen! Syster kom igår så idag ska jag, syster och mamma fara på stan och kika lite, sen gå och fika och sen gå och handla på nya ICA. Bara att gå och handla på ICA känns helt underbart nu för tiden! Tala om att man uppskattar småsaker när man sitter inne eller ute på gården varje dag och gör i det närmaste ingenting.

Ne nu ska jag skynda? mig att ta mig till rullstolen och få på mig nå kläder samt min väldigt moderiktiga yllestrumpa..

Sköt om er. 

Vad ska man göra en dag som denna då?

Usch vad jag börjar bli less på vara kryppling.. Om det t.ex. ringer på mobilen och jag inte har den inom räckhåll måste jag antingen be min mor eller far springa och hämta den, eller häva mig upp ur soffan/stolen/sängen med hjälp av kryckorna för att sedan hoppa iväg och svara. Det är mängda irriterande..

Åter till vad jag ska ägna dagen åt.....

.....
.....
film..nörda mig vid datorn..slappa, ja sånna där roliga saker som jag ägnar alla mina dagar åt. Haha detta kommer bli en rolig blogg, kanske ska börja lägga upp bilder på allt jag hittar på internet.. Aah vi får se.

Sköt om er.

Ut i friheten!

Ja, idag ska min älskade mor ta med mig på stan i min fränaste weelchair.. Ska dock bli underbart att få komma ut och slippa sitta inne eller på gården hela dagen, sen har jag ju möte på jobbet också! Idag händer det mycket! Haha i alla fall om man jämför med vad som hänt de senaste dagarna, vilket är naada. Duschade även idag, vilket är med livet som insats kan jag säga, därför är det alltid lika underbart när jag fått duscha eftersom det, av förklarliga skäl, inte händer lika ofta som förut. Men varannandag blir det iaf.. Jaja, nog med väldigt intressant information hur ofta jag duschar.

nätshoppingen kommer bli min död nu när jag har hela dagarna på mig att ägna mig åt det! Måste sluta sitta vid datorn känner jag, blir automatiskt så att man går in och kikar på ungefär alla shoppingsajter som finns i hela världen, nästan. Och då blir det lätt att det försvinner några hundringar här och där.. Ska iaf ner till han på hörnet och boka tid idag, spännande! Den kommer bli awesome ;)

Sköt om er.

En operation, en skruv, ett gips, 2 månader sjukskriven!

Så ligger det alltså till. Mitt klumpiga jag halkade och bröt  fotleden, konsekvenserna av det. Gips 6 veckor och sjukskriven 2 månader, surt.. Mina dagar lär därför bestå av, TV, böcker, datorn, återupptagande av bloggen, tripp med rullstolen och mycket film! Så om någon har tråkigt någon dag, tveka inte att höra av er!

Hänt lite annat spännande i mitt liv faktiskt, åker till Magaluf den 5 sept. och utbildar mig till bartender! Jepp sånt äre, är sjukligt taggad och de andra jag ska åka med verkar jävligt coola så det blir nog snorbra! Dock ett tag kvar innan september, men förhoppningsvis går månaderna fort!

Ne nu vankas det tydligen våfflor hör jag min farmor säga, är ju faktiskt våffeldagen idag för er som inte visste.

Sköt om er.

RSS 2.0