Snyftande leende.

Det är med blandade känslor som jag idag gjorde mitt sista pass på det stället som över ett år varit min arbetsplats. Tråkigt för att jag helt klart, verkligen, definitvt kommer sakna alla min underbara och älskade arbetskamrater. Fast egentligen gillar jag inte att kalla dem för arbetskamrater, vissa av dem känns nämligen som mer än bara arbetskamrater, vänskapsmässigt alltså. Skulle inte ha något emot att ta en fika eller luncha med någon/några av dem. Härligt för att jag verkligen, definitivt inte kommer sakna jobbet i sig, vårdare på ett äldreboende är helt klart inte min grejj. Så på lördag bär det av mot nya äventyr, jag är nervös, känns knepigt. Jag brukar aldrig vara nervös över att resa iväg, men nu pirrar det lite i magen kan jag lova. Men det går nog bra, jag ser verkligen fram emot det!

Bjudit över farmor på äppelpaj ikväll så är väl bäst jag kollar till den nu så den inte bränns upp..

 

Sköt om er.


Long time no seen

Nu är det bara 8 dagar kvar innan jag drar iväg till Magaluf för att utbilda mig till bartender, känns underbart, och jag är till tusen procent astaggad! Tror det kommer bli en fruktansvärt rolig resa som kommer vara värd att minnas, hoppas så klart på bra väder så jag får behålla brännan även när jag kommer hem! Tyvärr så blir det nog ingen fortsatt tripp för mig, hade ju tänkt mig till Asien efter att utbildningen var klar men jag har insett att jag helt enkelt inte kommer ha råd. Istället blir det att åka hem och antingen dra till Norge och jobba eller fortsätta jobba här några månader och sen dra iväg på en längre resa, för resandet ska bli av, punkt. Just nu ser jag hur som helst mest fram emot Magaluf och att träffa alla som man hittills bara pratat med på Facebook, verkar störtsköna som jag tidigare nämnt, så det blir spännande.
Har förlängt håret igen, btw, blev riktigt bra den här gången! Är verkligen nöjd. Jobbar helg i helgen, min sista, slutar på måndag. Känns både bra och dåligt. Kommer sakna alla härliga jobbarkompisar, finns fan inga bättre. Jobbet i sig klarar jag mig dock utan, men blir väl kanske att jobba lite extra där framöver, man får se helt enkelt. Ne nu blire en kaffetår sen följa syster och kolla på lägenhet.

  
Ska försöka få upp en bättre bild på håret.


Sköt om er.


Fear is just a feeling. Fear can never kill you.

Så rätt, snart on my body.

Jag har varit en latis gällande bloggandet, sånt som blir ibland. Inte hänt speciellt mycket heller som är något att skriva om. Köpt ett par nya skor som kanske kommer upp här under dagen om orken kryper sig på. Var och fika igår med Marie och Annie, helt enkelt mycket trevligt, mycket prat för lite tid. Som alltid känns det som, men jaa sånt äre. Bara 17 dagar kvar innan jag påbörjar min resa, blir jätte bra tror jag. Förhoppningsvis kommer den även pågå längre än tre veckor, men det känns coolt att jag inte har en aning om när jag kommer hem, det känns skönt. Jag är redo för något nytt, oberäkneligt, så redo.
Nu ska jag dock färga mitt hår, blir långhårig imorgon, yesbox sånt äre.

Sköt om er.


Vad är det som händer egentligen?!

Dag efter dag, tidning efter tidning, allt handlar om mord, unga flickor och pojkar blir sparkade till döds, knivhuggna till döds, skjutna till döds, av JÄMNÅRIGA?! Va fan är det som händer i Sverige, folk mördar varandra hit och dit som om det vore likvärdigt med att slå ihjäl en fluga. Vart är moralen och empatin i människor nu för tiden? Vi lever inte i en datavärld eller i en påhittad film med skådespelare som kliver upp efter att ha fått stå emot så mycket stryk så det vore totalt omöjligt för denne att stå på benen, överleva. En verklig, mänsklig människokropp tål inte hur många sparkar och slag som helst, man kan inte hoppa på ett människohuvud utan att det blir konsekvenser utav det, man kan inte sparka på en liggande människa hur länge som helst och sedan tro att denne ska kliva upp och gå därifrån, det funkar inte så! Fan vad jag blir förbannad! Folk tar människors liv där ute utan att inse vad fan det är de egentligen gör, att ta en annan människas liv är inte som att skjuta ihjäl en liten jävla spelgubbe på WOW eller något annat jävla skit dataspel. Polisen verkar ju hitta mördade människor överallt, mestadels unga människor. Jag blir ledsen, det gör ont i mig när jag tänker på hur Sverige utvecklas, usch det gör mig spyfärdig.


Var rädd om varandra.

Äntligen

Nu var denna jobbarhelg över, känns oerhört skönt. Även fast jag bara jobbade lördag, söndag (Oftast jobbar man fredag, lördag, söndag och halva måndag när man har jobbarhelg på mitt jobb) så har denna helg känts oändlig. Men nu är den som sagt över, jag har störd mensverk och fruktansvärd pms så ikväll ska jag duscha och sen baka en kladdkaka som jag kan njuta av i TVsoffan. Marcus är även påväg ner, vilket känns trevligt då jag inte träffat karln på väldigt länge. Grymt skönt att vara ledig imorgon, älskar att kunna sitta uppe länge på kvällarna och spela yatzy med familjen, eller bara nörda vid datorn utan att behöva känna någon ångest över att man ska upp kl 6 morgonen därpå. Love it.

Ne som sagt, duschen nu så jag inte står här nakenfis då Mackan kommer, skulle vara lite pinsamt.

Sköt om er.

Svensk sommar när den är som bäst

Idag har varit en riktigt skön, ja jag är nästan beredd att kalla den för underbar, dag. Förutom en väldigt svettig stadstur  har jag bara legat och njutit av det underbara vädret som behagat komma hit till Norrland, och jag kan inte annat än säga att jag älskar det. Älskar verkligen den svenska sommaren när den är så som den är och har varit nu ett par dagar, underbart! Har även varit på en cykeltur med min hund som slutade med ett dopp i det blå för att sedan åter lägga sig i gräset och värmas upp av solens strålar, lovely. Så nu har jag precis tagit av mig bikinin för idag och tagit en svalkande dusch, så nu känner jag mig väldigt fräsch med förbättrad bränna och nyduschad look. Ska alldeles strax ta mig ett glas mousserande vin och spela lite sims 3 innan vi ska börja laga till lite käk här hemma. Åter igen, underbart!
Passa på och njut av sommaren och livet, det gör jag!


Sköt om er.

En ledsen punkt i mitt inre

Det är trist att folk som flyttar härifrån eller inte bor här längre pga. andra anledningar helt plötsligt försvinner ur ens liv, det är som om man inte ens existerat i honom eller hennes liv. Jag vet, jag och personer i min umgängeskrets, att vi börjar bli vuxna och att man ofta glider ifrån varandra, alla gör olika saker osv. Men jag tycker det är sorgligt att man inte ens kan slänga iväg ett sms med ett fåtal ord som "Hej! Hur är läget?" eller åtminstone svara på sms som skickas till en? Jag menar kom igen, så mycket av er dyrbara tid kan det inte ta att svara på ett sms eller slå en signal bara för att höra hur läget är, eller? Jag skriver inte det här för att jag förbannad på någon speciell person, utan mer för att jag blir ledsen på insidan när jag upptäcker hur lätt en person försvinner, kan räcka med ett par mil emellan och personen är som bortblåst. Jag tycker det är sorgligt.

Sköt om er.


RSS 2.0