Fika och porr?

Går kvällen kan beskrivas som riktigt trevlig, har egentligen inget att klaga på, var trevligt från det att jag öppnade min första cider, tills dess att min mor hämtade mig halv 10 imorse och jag insåg att jag ska jobba ikväll.. Men som sagt, inget under gårkvällen som går att klaga på egentligen! Lite märkligt dock att någon man inte pratat med på typ 5-6 år, någon som man gjort ganska klart för att man inte vill ha något med att göra, helt plötsligt kommer fram och försöker få med en hem. Det var jag inte riktigt beredd på, men whatever, denne person förstod nog, om inte igår så idag, att det är ganska lönlöst att överhuvutaget försöka. Väldigt bra musik som spelades också, stort plus!

Dock blev det bara fika, ingen porr..

Sköt om er.


Skål partyfolket

Johodu, ikväll blev det vist fest, harre se trevligt. Blir jag, vick och annie som ska sitta hos mig och dricka oss fulla och förmodligen dra ut och skaka våra vackra stjärtar till pumpande musik, how niiice!

Nu vet jag dock inte vad jag ska skriva dock, blir väl en update imorgon!

sköt om er.

En kvinnas rätt att älska (och köpa) skor!

I mitt liv, just nu, finns inget bättre än skor. Skulle utan tvekan eller ångest kunna lägga hela min månadslön, varje månad, på skor, alla sorters skor. Skor är något helt underbart, som har någon sorts magisk effekt på mig. Idag t.ex. fick jag hem mina nya väldigt fierciga gladiator heels, som jag med stolthet ska bära i sommar, och helt plötsligt glömde jag totalt bort att jag just hade drömt mig bort till djungeln och varma vindar. Jag satt på mitt rum och skådade dessa vackra skor och log så där fånigt för mig själv... Inte riktigt kanske, men det var inte långt ifrån att jag bestämde mig för att stanna hemma från jobbet för att kunna sitta i mina nya vackra skor hela dagen och bara känna mig helt upprymd och nöjd.

Gick förövrigt ganska bra på jobbet, har dock inte kunnat lista ut än hur fan jag ska palla att jobba där till augusti men jag filar på en lösning.. Nu blir det dock sängen med lite bokläsning.

 
Fiercylicious!                                                        Mina vanliga gladiatorsandaler.


Sköt om er.


En naken Tess i djungeln?

Jag är inte gjord för att bo i Norrland, jag hatar kyla, jag vill typ sätta mig på golvet och grina när jag ser att termometern visar under 10 grader kallt. Vilket den utan tvekan gjorde imorse.. Usch. Gud, om du finns, ta mig till ett varmare klimat där jag kan springa naken och känna varma vindar smeka min kropp. Åh, de lät fiiiint. Känner mig på tagg/flum/cp humör idag.

Haha fick just upp bilder i mitt huvud på hur jag springer i typ djungeln, helt naken, och skrattar för mig själv! hrrmm, inte fint. Ne nu är det färdiglekt, nu måste jag börja förbereda mig mentalt för att gå till jobbet snart, tro mig, mental förberedning är något som krävs nu mera inför en 9 timmars arbetsdag på mitt jobb... Bli inte förvånad om jag kommer hem och är död ikväll, det kan hända.

Sist en bild så ni kan förstå hur mycket jag grinade imorse när jag klev upp.


Sköt om er. 

Friends with beneftis

Bry er inte så mycket om rubriken, skrev den mest för att jag inte kunde komma på någon bra rubrik. Och iof för att jag tycker att friends with benefits är ett jävla bra påhitt, man kan ha hur många såna vänner som helst, jag klagar inte ;P
Nog med halvsnuskprat..

Dagen har ägnats åt hundpromenad, alldeles för mycket te och kaffe, samt en snabb stadsvandring med Annie. Jag införskaffade sex svartmönstrade ljuslyktor att ha på mina nyuppsatta ekhyllor, det blev fiercy. Har kommit på att jag älskar att böja ordet fierce lite som jag vill, sen om det i slutändan överhuvutaget blir ett korrekt ord det är inte så viktigt. Fierce, fiercy, fiercelly, fiercelicious, osv osv osv. Nu sitter jag hur som helst och väntar på att Victoria ska dyka upp och visa sitt vackra ansikte i min dörröppning, får se vad vi hittar på för mys. Förhoppningsvis blir det några avsnitt av älskade OTH, mjooo så får det nog bli!

Sköt om er.


Det är den 16 februari och det är måndag..

Och jag är ledig. Känns skönt att vara ledig en måndag, händer inte allt för ofta. Dock väntar 11 arbetsdagar i sträck från och med imorgon, känns mindre skönt. Idag har jag tagit det riktigt chill än så länge, vaknade vid halv 9 då min syster knackade på dörren innan hon skulle fara till bussen för att åka hem till ske-å igen. Sen har jag legat och haft det mys under täcket ända tills nu, helt underbart skönt.

Idag ska jag leta åt färg och måla min rumsdörr, på insidan alltså. Är lite less på att vara tjejen med den blå dörren (observera då att resten av rummet är en väldigt ljus cremevit färg) så idag får det bli ändring på det. Sen hade jag tänkt mig ner på åhléns för att hitta några fina ljuslyktor, heter det väl?, och ställa på mina fina hyllor som jag (pappa) satt upp igår, börjar bli riktigt mysigt här nere i min lilla vrå, I love it! Skulle dock älska det ännu mer om jag hade en alldeles egen lägenhet som såg ut så här, men dessvärre är det än så länge bara mitt vanliga flickrum som jag försöker styla så det ser fierce ut. Egen lägenhet kommer väl så småningom. Nu känns det dock som att det börjar vara dags för något ätbart.

Sköt om er.

Jag antar att vi alla behöver någon ibland.

Jag är singel och jag trivs med att vara singel, jag tycker det är underbart att får göra vad jag vill när jag vill, hur jag vill utan att behöva oroa mig för vad min pojkvän skulle tycka om det. Jag tycker det är underbart att inte känna mig beroende av någon annan än mig själv, att inte behöva vara en så stor del av någon annans liv som jag skulle behöva vara om jag var en flickvän. Jag tycker det är skönt att lägga mig på kvällen och ha hela sängen för mig själv och ingen som tar allt täcke eller knuffar mig ur sängen, det är skönt att inte behöva känna att man vet vad som kommer hända när man kryper ner under täcket med sin partner och lamporna släcks. Jag tycker det känns underbart att jag tillåts vara ego och endast tänka på mig själv, mina tankar, mitt liv och min framtid, för det är det jag till största del ägnar mina vakna timmar åt. Att försöka fundera ut vad det är jag vill göra efter sommaren, när mitt nuvarande jobb tar slut i augusti. Jag har insett att jag varken skulle ha tid, energi, ork eller lust att engagera mig så pass mycket i någon annans liv som det skulle förväntas av mig om jag var någons flickvän, så det känns skön att inte vara någons flickvän.. att vara ego..

Men..

Ibland skulle det kännas underbart att få reaktioner av någon när man för fjärde helgen i rad går ut och super skallen i bitar. Och ibland kanske det skulle kännas underbart att få känna sig så beroende av någon att man inte vet vart man ska ta vägen, och att få vara en del av en persons liv, en person man älskar innerligt. Det skulle kanske kännas skönt att ha någon att krypa ner hos, någon som tar allt täcke på natten och knuffar ut en ur sängen, men som man sedan kan krypa ner hos igen och veta att den här personen alltid finns där under täcket. Det skulle kanske inte vara så dumt att ha någon att dela mina tankar och mitt liv med, att fundera över en framtid tillsammans med någon. Tillsammans med någon annan kanske jag skulle ta mig tiden, få energin, orken och lusten att engagera mig i någon annans liv så pass mycket som det skulle förväntas av mig och verkligen känna att jag gjorde det av kärlek. Ibland kanske det skulle kännas skönt att vara någons flickvän, att inte behöva vara ego.. ensam..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0