Typiskt..

Jag har gått och blivit sjuk/förkyld, vet inte vad jag ska kalla det eftersom sjuk låter för allvarligt men förkyld låter inte heller bra, för då vill jag lova att det här är den värsta förkylningen jag någonsin haft. Inatt har jag vaknat ungefär 4miljoner gånger av att jag antingen inte kunnat andas, eller för att jag trott jag ska frysa ihjäl alternativt svettas ihjäl, eller helst allt på samma gång. Min syster som ligger under mig i våningssängen har hostat i sinne, samt haft 39 graders feber, så vi har nog smittat varandra.. Har till och med ringt och sjukanmält mig, så idag ska jag gå runt i mina pyjamasbyxor och farfars tröja hela dagen och snörvla, hade hellre tagit på mig bikinin och lägga mig ute i solen. Typiskt att man ska bli sjuk på sommaren, i början av röten, kommer aldrig bli frisk.. Bajs.



Sköt om er.

Hösten närmar sig

Nu känner jag verkligen att hösten börjar närma sig, är nästan mörkt nu sent på kvällarna och natten, samt att det igår (eller i förrgår) blåste riktigt kalla vindar, och svamp har börjat komma upp både här och där. Man märker mycket tydligare höstens stormsteg när man är här nere i stugan och skogen än när man är uppe i stan. Jag får verklig ångest och nästan panik när jag tänker på den kalla vintern och all snö, fyfan.. Förhoppningsvis befinner jag mig inte i Sverige när vintern slår till.

Igår var en ganska mysig dag, var och lunchade med vackra Marie, vilket alltid är trevligt, jag får dela med mig av alla mina vuxenkänslor och det känns som att jag skulle kunna sitta och prata med den kvinnan non stop hur länge som helst, det finns alltid något att prata med henne om, sen är det trevligt att bara vara i hennes närhet.
Sen bjöd jag mina älskade föräldrar på middag, det blev laxfiléer som jag upp på hade lagt en röra av creme fraiche, sweet chili sås, finhackad paprika samt smulad fetaost. Så fick filéerna stå i ugnen ca 15-20 min, till det blev det fullkornsris och en sallad på babyspenat, pärltomater, gurka och fetaost. Blev riktigt gott. Till efterrätt hade jag skärt upp massa jordgubbar som jag lagt i botten av dessertskålar och på jordgubbarna hade jag lagt vaniljkessela samt pressat lite passionsfrukt överst. En riktigt lyckad middag, och mina päron gillade det!

Ikväll jobbar jag, börjar kvart över fyra till halv 10. Är dock väldigt fint väder idag så jag ska passa på och lägga mig i solen och pressa några timmar, länge sen man såg solen nu.

Sköt om er.

Människor som du får mig att vilja kräkas

Idag är det fredag, sista helgen på mototveckan även. Har verkligen inte spenderat mycket tid på diverse aktiviteter som pågått under veckan, dels har jag jobbat dels har jag varit i skeå och dels har vädret varit kasst. Är väldigt dåligt väder nu också, men nog ska vi trotsa det alltid och bege oss ner på öltältet ändå, jajjemän. Dock måste jag ju jobba nu i helgen ändå, pga att en väldigt underlig och oansvarig människa inte kan bete sig som normalt väluppfostrat folk utan bara skiter i allt som har med ansvar att göra. Känns förbannat surt då jag faktiskt, verkligen verkligen sett fram emot en hel veckas ledighet.. Men men vad gör man? Jag är inte en sånt skitstövel så jag sviker mina arbetskamrater, så jag får vackert knalla iväg till jobbet imorn 07.30.

Nu ska jag dock försöka göra mig vacker inför kvällens festligheter.

Sköt om er.

lite för mycket

Mhmm, blev ungefär en flaska vin och en cider för mycket igår. Vi hade sagt att vi skulle ta in en flaska vin att dela på, oj ganska snart blev det visst en flaska till, oj när även den var urdrucken blev det visst två cider också. Huva. Kändes imorse kan jag säga både i plånboken och i huvet, även viss ångest. Man säger mycket dumma saker efter två flaskor vin har jag upptäckt. Men men gjort är gjort, sagt är sagt går inte att göra ogjort eller ta tillbaka det man sagt. Eller nog kan man väl ta tillbaka det man sagt men innerst inne är väl allt man säger på fyllan sant, sånt som råkar komma ut som egentligen aldrig borde komma ut. Men men, orkar inte med en massa ångest.
Ska även jobba ikväll, känns faktiskt inte så drygt som jag trodde det skulle göra, när jag insåg att det redan är torsdag kändes allt mycket bättre. Nu är det mest ordbajseri, så ska slänga mig i soffan ett tag till innan jag börjar.

Sköt om er.

Ledig dag

Underbart det är att vara ledig, tror dock det beror mest på att jag är så förbannat äckligt less på mitt jobb. Trodde jag skulle få ligga och pressa flera timmar idag, men icket. En halvtimme efter att jag lagt mig började molnen hopa sig och det blev näst intill helmulet, så in i duschen for jag och sen upp på stan och gjorde bort en massa ärenden med Vick. Inhandlade äntligen ett vristskydd så nu kan jag äntligen börja promenera igen, blev även ett par gåstavar som ska få följa med på mina prommisar. Blev även en hårfärg så nu är det lite mer liv på barret, gillare.
Ska snart börja sätta på mig ansiktet och hitta något lite mer anständigt än tights och BH, jag och Vick ska nämligen gå på Knut'n och käka ikväll, samt dricka lite för mycket vin än vad som känns vettigt på en vanlig onsdag. Ska bli trevligt, och jag längtar efter vin. Så den som känner sig social, på bra humör och sugen på vin får gärna göra oss sällskap! (inget måste att vara sugen på vin kanske, men vi vill inte ha med oss några surpular eller tråkiga människor ikväll.)

Sköt om er.


Semester bilderna

Ja ni läste rätt, nu har jag tagit tummen ur och lagt in alla bilder från min kamera! Så jag lägger upp ett litet kollage med massa bildern från hela sommaren, så nu får ni något att kika på.

                   

Har många fler bilder på alla djur, men alla kanske inte är så galet tokiga i djur och älskar djurparker lika mycket som jag, så jag valde bara mina favoriter. Bilderna börjar i alla fall med lite lata sommardagar i stugan på glasverandan med en bra bok. Har även avnjutit några fina sommarkvällar i goda vänners lag, här i djupskolavan med Vick (hon kommer förmodligen döda mig för denna bild, men det bjuder jag på å hennes vägnar ;P). Mina flygbiljetter till Maggan har anlänt! Har även blivit en del fisketurer med pappa och Elvis, fått upp en och annan ful fisk. Därefter följer bilder från våran minisemester på Frösön, då vi bodde i det där blåa huset högst upp på Frösön, underbar utsikt vill jag lova! Gick på Frösö Zoo därav alla djurbilder, jag och syster kom fram till att tigrar och zebror är riktigt snygga djur, inte många djur som är snygga, de flesta är söta men dem är fan i mig snygga. Tycker även den Thailändska skyddsängeln var lite fin, speciellt fint var att det stod en sådan ängel inne hos alla djur, som för att skydda dem. Spindeln är nog min favorit, trodde dock man skulle få hålla i den men det fick man inte.. Avslutar med en bild på min kära mor och far, mycket kärlek!

Ha en fortsatt underbar sommar, det ska jag nämligen ha!

Sköt om er.

As good as sex

Har verkligen fått upp både öronen och ögonen för Kings of Leon, gosh! Tala om öroncandy. Sen att Jared och Caleb Followill är drop dead fucking gorgeous gör dem ju inte sämre om jag säger så, MUMMA! Caleb Followills röst är även to die for.


Sköt om er.

Jag är dålig

Jag har kamerakabeln uppe i lägenheten och jag bor ju i stugan nu så bilder från Östersund kommer först imorgon.

Sköt om er.

Frösö, Östersund

Japp där har jag spenderat de senaste dagarna, är fortfaranade kvar, åker hem imorgon. Väldigt dålig uppd. av mig, men antingen imorgon kväll eller på söndag kommer en hejdundrande uppdatering med en massa bilder från senaste dagarnas äventyr! Blev shopping idag så blir även lite bilder på det jag fyndat, kan dock avslöja att det tillkommit två nya skönheter till min lilla "samling"...

Sköt om er.

vad hände egentligen?

Med det sunda kroppsidealet för kvinnan?
Vad hände med att vi gått från sunt = vackert till osunt = vackert?
Vad hände med att det nu är så att är du inte en size 0 är du tjock?
Vad hände med att anledningen till att folk började banta och träna var för att det var sjukligt överviktiga och behövde gå ner några kilon för deras hälsa och inte för att passa in på det kvinnliga idealet?
Vad hände med att du endast kommer undan med kurvor och lite extra hull om du är Beyonce Knowles eller Jennifer Lopez?

Jag vet att det här disskuteras överallt och att alla förmodligen är dödligt less på det, men jag kan bara inte, inte bli förbannad när jag läser all skit om att man blir lyckligare om man uppnår size 0, eller att man så fort man går in på en sida på internet får 400 reklampopups kastade i ansiktet och alla handlar om bantningspiller, bantingssidor på nätet, tips på hur man lättast går ner i vikt osv. osv. osv. Förut var det sexrelaterade saker som det hela tiden gjordes reklam för och vilken tidning man än köpte bestod 3/4 av tidning av sex. Jag läser hellre om sex än om alla kändisar som "lyckats" uppnå size 0 på mindre än 3 månader?! Va fan, vadå lyckats? Som om det vore en positiv bedrift att plåga sig själv så till den milda grad att man tillslut går omkring som en vandrande hög av skinn och ben?
Jag kan erkänna att jag ibland försöker gå ner några kilon, men det gör jag absolut inte för att passa in i dagens ideal av kvinnan, absolut inte, över min döda kropp, hell no!  Jag gör det för att jag tror jag skulle må bättre och orka mer fysiskt om jag gick ner några kilon.
Ne tillbaka till när idealet för kvinnan var 165 cm lång och vägde 65 kg.

                                               
Finns det egentligen någon som anser att det nya idelaet känns vettigare och vackrare än dåtidens?

Sköt om er.

RSS 2.0