Det är inte lätt när det är svårt.

I'm out.. Kommer tillbaka när jag är en mer intressant människa.

Sköt om er.


Vilken kväll!

Gårkvällen går bara att beskriva med ett ord: Oförglömlig. Helt sjukt, var grymt länge sen jag hade så jävla skoj, tror jag gick runt med ett leende på läpparna hela kvällen. Vill tacka alla som var där och gjorde kvällen så jävla grym som den faktiskt blev, vist det kom inte så mycket folk som jag hade hoppats eller trott, men det gjorde inget för det var så jävla härligt folk så allt blev lyckat i alla fall. Fan vad jag svär i dagens inlägg känner jag. Är bara så grymt glad att kvällen blev som den blev! Dock är ju jag världens klantigaste människa så jag glömde min kamera hemma! Jag vet, sånt glömmer man inte när det är maskerad, men joo, jag lyckades. Så tyvärr kan jag inte bjuda på några härliga bilder än, ska dock försöka ragga upp någon som var flitig med kameran.
Städningen och baksmällan idag var ju dock inte fullt lika rolig, men nu är det gjort och att kvällen blev så otroligt lyckad väger tyngre, och det var tamme fan värt att städa i fyra timmar idag!
Och jag är en lycklig jävla 20åring som just börjar leva mitt liv!!
Dessutom har jag perfekta bröst ;P (made my day)

Sköt om er!

Grattis till mig, 20 år ung!

Jajjemän idag fyller man 20 barre! Gillar dock mer att säga att jag blir 20 år ung istället för 20 år gammal :P

Startade dagen med att syster bäckte mig med Champagne och frukttallrik, med en massa melon, jordgubbar, vindruvor, physalis och ananas. Så har pimplat champagne sen halv 8 imorse, inte dåligt det inte! Sen kom resten av familjen vid 10 och uppvaktade mig, fick allt jag önskat mig, mer om det i senare uppd. Helt underbar dag so far!

Nu ska jag dock göra min smörgåstårtor, som jag gjort alldeles själv, vackra! Faktisk ganska stolt över mig själv.

Sköt om er.


Dålig tajming!

Det kan man verkligen säga.. Var som tidigare nämnt och gjorde ansiktsbehandling och en massa annat grejs förra veckan. Köpte även då en massa hudprodukter som jag älskar men som jag inte har råd att köpa jämnt, utan det blir när man har extra cashflow. Det negativa med dessa produkter är att när man inte använder dem kontinuerligt utan låter det gå X antal månader mellan varje gång så reagerar huden extra mycket på produkterna och till en början kan det ploppa upp en liten finne eller två som när huden vant sig vid produkterna lägger sig och man får istället strålande hy. Detta har självklart hänt just nu, två dagar före min födelsedag och tre dagar före födelsedagsfesten! Förhoppningsvis hinner det lägga sig innan the big day, annars funderar jag seriöst på att skippa min redan inhandlade maskeradräkt och anlända som prickigkorv istället.. Jävla bajs. Blir att lägga foundationen med kliniskt ren svamp nu varje morgon, och vara extra noga med insmörjning. Får tänka positivt, kommer se strålande ut på min födelsedag!..

Nu ska jag laga middag, Couscoussallad står på menyn idag. Gött!

Sköt om er.

En dag av saknad

Saknad är en jobbig känsla. En sån där jobbig, viktig känsla som måste finnas..

Idag har jag spenderat mesta del av dagen hos min kära farmor nere i Hedlunda, riktigt trevligt. Suttit ute i solen och druckit kaffe och ätit bullar, doppat fötterna i älven och pratat om allt som har med livet att göra..
Saknade min farfar och barnatider något oerhört idag, saknade att kunna sitta på en stol ute i snickarboden och kolla på när min farfar snickrade och bara farscineras av hur oerhört duktig han var på att spika, eller såga, eller borra. Hur oerhört bra han var på att vara farfar. Saknade att kunna springa omkring och skrika av glädje med min farfar hackihäl som alltid hann upp mig för att brotta ner mig och kittla mig tills jag skrek av skratt. Saknade att kunna ligga i hans famn i hängmattan och bli tröstad för att jag sprungit omkull och skrapat knäet. Saknade att gå promenader i skogen med min farfar och hans hund och lyssna på alla möjliga olika fågelläten. Saknade att på vintern gå ut i snickarboden och hacka upp gamla frukter och grönsaker som vi sedan ställde ut till rådjuren för att sedan kunna stå i sovrumsfönstret och smygkika på hur vackra de var när det stod och mumsade i sig frukten. Saknar hans doft, den där doften jag brukade kalla "farfarlukt", jag som trodde att allas farfar luktade så. Den där doften jag än idag minns lika tydligt som om jag kramat om honom för bara några minuter sedan, som om doften fortfarande sitter kvar i näsan för att påminna mig om den bästa farfadern på jorden..
Älskade saknade farfar.

 

GRATTIS MARRRIÈLLE!

Idag fyller Mellsson 20 år, grattis grattis grattis!

Idag är det lördag och jag sitter och äter naturell yoghurt med müsli, intressant va?
Nee, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Ska ner på stan snart med Vick, kika på bikini och lösögonfransar och grejer. Maskeraden närmar sig med stormsteg! Ska även på födelsedagsfika hos Melle, hon har dock fått sin present redan så idag får hon nog bara en blöt puss och kanske en liten chokladbit.
Ska förövrigt sälja min telefon nu när jag fått min nya! Så om någon är intresserad av en Sony Ericsson k800i cybershot, släng in en kommentar :) Ligger även ute på blocket med bild och grejer..
Nu ska jag dock göra lite mer iordning.

Sköt om er.

P.S Håller tummarna för Finlands bidrag i Euron ikväll! D.S

God morgon världen!

Blev en liten sovmorgon idag, skönt skönt. Har precis ätit frukost, är en riktig frukostmänniska som inte förstår sig på folk som hatar att äta på morgonen?! Äter hellre frukost än något annat mål på hela dagen, plus att man faktiskt mår mycket bättre och orkar mycket mer när man startat dagen med en bra frukost. Haha nu lät jag som värsta gnällmorsan, men det är ju faktiskt sant och sanningen kommer man aldrig undan. Sådeså..
Vad händer annars idag då? Ganska mycket faktiskt, ska städa, handla, träna och förhoppningsvis hinna med att lunchdejta med Annie, så inte är jag göralös inte! Ikväll ska jag vara hundbebisvakt åt Ikaros då syster, mor och far ska och kika på musikalen som jag var och såg igår. Myspys!

Ne nu måste jag skynda mig med städningen om jag ska hinna med allt!


        Dagens frukost: Lingongrova med skinka och ägg på,
            ett äpple samt ett glas färskpressad apelsinjuice.

Sköt om er.

Önskar att alla dagar vore som denna..

Då skulle jag må underbart!

Klev upp vid halv 9 och började dagen med lite myspys med Ikaros och Alexis. Därefter blev det en stadig frukost bestående av, fil med honung, linfrön och solrosfrön i, ett kokt ägg, ett halvt äpple, 2 skivor hårdost och ett stort glas vatten. Mätt och belåten blev det lite nördande framför datorn fram till 11 ungefär, då hoppade jag i träningskläderna och drog iväg på gymmet. Gympasset idag blev först 10 min stenhård cykling för att få upp flåset och bli lagom varm innan styrketräningen. Efter cyklingen körde jag fullkomligt slut på min mage mina armar och mina tuttar (bröstmusklerna). Var hemma igen halv 1 då jag snabbt hoppade in i duschen, drog på mig en lagom chill outfit, slängde i mig en banan och ett stort glas vatten, fixade frillan och drog iväg till Hanna på Vain hudvård där jag hade tid kl 2. Hos Hanna njöt jag sedan som aldrig förr i dryga två timmar medans hon fixade och trixade. Så nu har jag fräscha sommarfötter, fina välplockade och färgade bryn, samt att hon gjorde en grundlig ansiktsbehandling som var fucking amazing! Känner mig helt enkelt freeesch!
Kom åter hem och stekte tre skivor blodpudding som jag åt bacon och drack apelsinjuice till (me love blodpudding: Nyttigt, billigt, gott! Kan det bli bättre?). Apelsinjuice till blodpudding kanske inte låter så jätte gott, är säkert godare med mjölk till, men apelsinjuicen frigör nämligen gärnet i blodpuddingen på ett väldigt bra sätt! Efter middagen blev det återigen en lugn stund framför datorn, för att sedan dra några snabba drag med mascaraborsten över fransarna och sedan brumma iväg och hämta Vick. Vi var och kikade på musikal med Petra och Annie, ganska rolig var den, jag skrattade en del iaf. Kom hem halv 9 ungefär, blandade en smoothie bestående av: Vaniljyoghurt, mjölk, blåbär, hallon, banan och honung. Sen har jag bara suttit vid datorn och gosat med pruppen. Och nu ska jag sova!

åter igen; Vilken underbar dag!

Sköt om er.

Ny familjemedlem.

Måste skriva och berätta samt lägga upp en bild på våran nya adorable familjemedlem. Ikaros! Uttalas Ikaråss, typ..
Syster och jag var i Vännäs i Söndags och hämta hem den lille, helt galet söt är han! Han och Alexis blev bästa vänner på en gång, vilket är en ganska betydande faktor då de två ska leva tillsammans resten av deras liv. Lyckat lyckat. Så sen i Söndags har det mesta kretsat kring denna lille varelse, med bus, kisstorkning, massa mysande och pussande. Kommer som sagt en bild på darlingen här nedan.

Kommer även, äntligen, lägga upp en bild på tatueringen. Nu när jag äntligen fått någon som tagit bilden ska den självklart upp för allas ögon att beskåda.
Har kommit in i någon sorts shoppingmani nu igen, shoppar som en galning! Var i Umeå i Lördags och då blev det som ni såg en del shopping, inte överdrivet mycket.. Nu har det dock eskalerat en aning.. Idag har jag nog beställt kläder och accessoarer för ett antal tusenlappar, det bara flyger iväg i samma takt som knapptryckningarna. Ojoj, måste skärpa mig.. Har ju faktiskt en Magalufresa att spara pengar till, så nu får det vara nog!
Nu ska jag dock hoppa i säng, inte mycket sovande nu för tiden då den lille sitter i köket och gråter på nätterna för att han inte vill vara ensam. Måste dock lära sig..




                    Myspalten! Trött blir man också av att vara så liten.



             Kameran gjorde den inte rättvisa..
                  (Sitter på högra revbenet)

Sköt om er.

Det blev lite smått och gott..

Här kommer bilder på det jag inhandlat idag. Ganska nöjd är jag över dagens inköp, dock hittade jag inte skorna jag letade efter, men det blev ett annat par!


                   Tre fina armband samt ett flätat diadem (HM)


          Svart paljettväst, Turkos klänning, Rött oversizelinne
(HM)


             Svart tights och strumbyxor samt örhängen
(Vero Moda)


                 Svart mockaväska med fransar och nitar
(Bianco)


                    Bruna gladiatorsandaler med nitar
(Din Sko)

Inhandlade även en ny mobiltelefon, den kommer dock inte förrän om 10 dagar. Blev en Sony  Ericsson W715 i svart och rött, riktigt snygg. Verkar även vara en riktigt vettig telefon för mig som var ute efter en walkman då jag varken har mp3 eller ipod, och samtidigt funderat på att skaffa en ny telefon. Så förhoppningsvis blir jag nöjd med den nya phonen..
Ne nu är jag riktigt trött efter en heldag i Umeå samt städning av lägenheten, så nu ska jag lägga mig och fortsätta på Stieg Larssons första bok som jag för tredje gången påbörjat..

Sköt om er.

Shoppa tills jag stupar!

Ska jag förhoppningsvis göra idag. Pengarna från försäkringskassan kunde inte kommit lämpligare!
Har precis kastat i mig frukosten, så nu ska jag vidare till badrummet för att kasta på mig ansiktet. Känner mig lite stressad då duschen i morse var alldeles för skön för att kliva ur när jag egentligen borde klivit ur den.. Sånt som händer ibland.

Ne som sagt, vidare till badrummet! Uppdatering ikväll med allt jag förhoppningsvis inhandlat.

Sköt om er.

Is this all there is cause I don't want it no more..

Har spenderat dagen i stugan. Jag och vick klev upp vid halv 10, slängde i oss lite frukost och drog sedan iväg till $store för att inhandla naturgodis för att sedan dra ner till stugan och njuta av det vackra vädret som varade ungefär halva dagen. Var riktigt varmt när vi satt på bastubron och chillade till musik som Beyonce - at last och Jamie Foxx ft. T-Pain - Blame it. Riktigt nice hade vi det. Busade även lite med älskade Elvis, nog för att han mest stod nere i vattnet och körde ståndskall på alla stenar han inte kunde få upp från älvsbotten.. Bra tokig är han.

Syster har fått sommarlov och flyttat hit över sommaren, riktigt skoj! Pappa var och hämtade henne samt hela hennes bohag idag. Sen blev det grillat och mys till middag, inte dumt. Nu har vi precis sett tallang och ska snart hoppa isäng då det blir en tidig morgon. Ska åka till umeå med syster, mamma och bror. Lillebror ska skaffa kostym inför muckningen från Finnbacken, inte illa! Jag ska försöka hitta ett par gladiator heels från Don Donna, letat som ett tok efter dem på internet men har hittils inte fått upp något spår.. Mitt sista hopp på Umeå stad imorgon alltså.

Lite bilder från dagen.

  
                                                            

Sköt om er.

Mariélle, Melle, Mellwindow.

Har precis kommit hem efter en mycket trevlig kväll med den älskade människan Mariélle. Vi har handlat, lagat väldigt god mat, pratat massa strunt, varit på loppis samt sett en väldigt klurig film, dock relativt bra. Jag gav även Melle en försenad inflyttningspresent slash för tidig födelsedagspresent, gillar inte att vara i tid haha. Hon fick iaf två väldigt vackra skålar med blommigt motiv på, tre kokböcker en för kycklingrätter, en för Thailändsk mat samt en för Fransk mat. Hon fick även en väldigt somrig blombukett. Ibland är jag ganska bra på att hitta födelsedags/inflyttningspresenter. Hoppas hon får användning av det :)

Nu är jag som sagt hemma, Vick sitter i min soffa och vi ska snart se That's amore, egentligen endast för att vi råkade se det igår och såg att det i dagens program skulle bli världens jävla catfight! You don't wanna miss that!
Så ska joina henne i soffan nu och chilla ner innan det är dags för sängen.


   Couscoussallad med bla. Mozzarella och lufttorkad skinka.


                     Vacker flicka. Med lufttorkad skinka?!

Sköt om er.

Trevlig dag

Inget regn idag, väldigt trevligt. Har hunnit med en stadsrunda med Vick där jag inhandlade lite smått och gott. Kom även precis hem från lunch på Lilla B som avnjöts med den gode vännen Marcus. Blev salladstallrik, mycket gott! Nu sitter jag bara och kikar i Lycksele bladet och väntar på att klockan ska bli fyra så jag får fara och hämta upp min käre vän Mariélle så vi kan fara och handla. Ska laga middag tillsammans ikväll och prata en massa strunt, fömodligen gå igenom en massa inför den 22 maj också. Måste dock få in lite fler anmälningar för att det ska kunna bli något, så kom igen och anmäl er nu för tusan!!


När man trivs med livet hör man fåglarna sjunga och känner hur blommorna doftar. "tredje klokboken"

Sköt om er.



UNDERBART!

Jag hittade kabeln till kameran! Som jag har letat den jäveln, vart hittar jag den då? Jo i min brors skrivbordslåda?! Frågan är hur den hamnat där.. Spelar ingen roll för nu hittade jag den iaf. Var väldigt nära på att ta bilen till Audio Video eller expert för att se om det fanns möjlighet att införskaffa en ny. Fick jag spara in den utgiften iaf.

Ska bara få någon snäll människa att fota den nya tatueringen, då det är lite svårt själv med tanke på vart den sitter. Sen ska jag visa er alla hur underbart vacker den är.
Kan ju dock visa er vad jag haft för mig annars idag, förutom att leta sladd.

Druckit den nya, mycket goda funlight saften, Wild strawberry Watermelon. Samt läst veckans nummer av Sofis mode.
                  Läst veckans nummer av Sofis mode.
                       Samt druckit god Funlight saft.


      Nördat mig igenom mängder av olika, mycket trevliga,
                                 webbsidor på internet.


Min dag har med andra ord varit väldigt lugn.

Sköt om er.

Fantastisk..

Är min nya tattoo. Blev fruktansvärd nöjd, och det känns underbart att ha mina syskons namn på min kropp för evigt skyddade mot allt ont under mina vingar. Ingermar Emmoth är grym och gjorde ett grymt bra jobb igår jag är honom evigt tacksam för att resultatet blev som det blev!

Måste verkligen göra en kraftansträngning och försöka hitta åt min kabel till kameran så jag får vissa er konstverket. Men även så att min blogg blir lite roligare med fler bilder! MÅSTE hitta den idag!

Vad kan jag mer berätta... Min fot börjar bli min vän igen, jag kan gå utan kryckor, jag kan köra bil. Jag kanske kan cykla, har inte provat än :P Så det känns underbart. Allt i mitt liv börjar kännas underbart! Vårkänslor kanske?

Idag tvättar jag och är duktig, men måste som sagt leta åt kabeljäveln... hmm. Undra vart den kan vara. Om man ändå viste det man inte vet..
Ne ska leta nu.

Sköt om er.

I was born to late into a world that doesn't care

Sitter i Skellefteå hos syster, har varit här sen i Måndags. Riktigt trevligt har vi haft, inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt och umgåtts. Igår hade vi lite "Grekisk afton", till förrätt gjorde vi dubbelpanerad Saganaki som vi stekte och la på ett grekiskt bröd som vi smörjt in med vitlök och stekt samt lite sallad till. Sen till varmrätt blev det Grekiska färsspett med fullkorns bulgur, tzatsiki och en fetaost och oliv sallad, riktigt gott. Kan väl inte påstå att det är något speciellt grekiskt över ice cream - Jordgubbs chesecake som var efterrätten, men det var också god :P Och mätta var vi hela kvällen. På dagen igår satt vi ute och njöt av det vackra vädret, helt underbart! Längtar grymt mycket till sommaren, och än mer till Magaluf, kommer bli grrreat.

Hörde Sandi Thom - I wish I was a punkrocker på radion idag, så har nött den lite nu på youtube, en låt som gör mig glad. Den är på något vis så enkel men ändå så fruktansvärt klockren och grymt bra! Love it.
Har även kommit på att det är fruktansvärt sexigt med män som har ett omhändertagande yrke, fruktansvärt sexigt ;)

Ne ska sätta mig en stund i solen innan det är dags för middag.

Sköt om er.

RSS 2.0